Преди да започнете
Груповото редактиране е достъпно само за задачи, които можете да редактирате.
Какво да правя
- Изберете изгледа и филтрите, които отговарят на вашата работа.
- Запазете полезен изглед, като използвате наличните контроли за изглед.
- Изберете планираните видими задачи и проверете избора, преди да отворите груповия редактор.
- Приложете поддържаната промяна, след което проверете засегнатите задачи.
Какво се случва след това
Избраните задачи отразяват приетата групова промяна; запазените изгледи остават достъпни за вашия акаунт.
Ако нещо се обърка
Филтърът променя това, което виждате, а не собствеността върху задачата или разрешенията. Прегледайте селекцията, след като смените филтрите, за да избегнете прилагането на работа към грешни задачи.