Преминете към съдържанието
Yasa

Как да използвам безопасно споделянето и функциите на общността?

Споделянето може да изложи избрана информация на Builder извън личното ви работно пространство.

Преди да започнете

Трябва да притежавате или да имате разрешение за споделяне на информацията.

Какво да правя

  1. Прегледайте информацията за компилацията или компонента, преди да използвате споделяне или действие на общността.
  2. Проверете видимостта и дестинацията, показани от действието.
  3. Отворете получената публична връзка, когато е налична, и проверете какво могат да видят другите хора.
  4. Премахнете лични бележки, лична информация и идентификационни данни преди публикуване.

Какво се случва след това

Можете да проверите действителното споделено съдържание и връзка.

Ако нещо се обърка

Социалният преглед е кеширан дисплей от трета страна и може да изостава след промените. Докладвайте точния споделен URL адрес, ако текущата страница или визуализацията са грешни.