Saltar al contingut
Yasa

Com puc utilitzar les funcions per compartir i de comunitat de manera segura?

L'ús compartit pot exposar la informació seleccionada del Builder fora del vostre espai de treball privat.

Abans de començar

Heu de ser propietari o tenir permís per compartir la informació.

Què fer

  1. Reviseu la informació de la compilació o del component abans d'utilitzar una acció compartida o comunitària.
  2. Comproveu la visibilitat i la destinació que mostra l'acció.
  3. Obriu l'enllaç públic resultant quan estigui disponible i inspeccioneu què poden veure altres persones.
  4. Elimina les notes privades, la informació personal i les credencials abans de la publicació.

Què passa després

Podeu verificar el contingut i l'enllaç compartits reals.

Si alguna cosa va malament

Una vista prèvia social és una pantalla de tercers emmagatzemada a la memòria cau i pot quedar endarrerida amb els canvis. Informeu de l'URL compartit exacte si la pàgina o la previsualització actuals són incorrectes.