Než začnete
Použijte identitu, ke které byl pracovní prostor nebo prostředek přiřazen.
co dělat
- Po přihlášení znovu otevřete aplikaci z její vlastní adresy.
- Zkontrolujte vybraný pracovní prostor a nechte jeho data dokončit načítání.
- Pokud je přístup odepřen, požádejte vlastníka pracovního prostoru, aby zkontroloval vaši pozvánku nebo roli.
- Když opouštíte sdílené zařízení, použijte příslušné ovládací prvky pro odhlášení a ověřte výslednou obrazovku s odhlášením.
Co bude dál
Můžete rozlišit nedostupný pracovní prostor od problému s přihlášením.
Pokud se něco pokazí
Nepředpokládejte, že prázdná obrazovka načítání znamená vymazání dat. Odhlášení z jedné aplikace může nechat Account nebo relaci jiného poskytovatele přihlášenou.