Přejít na obsah
Yasa

Jak mohu bezpečně používat funkce sdílení a komunity?

Sdílení může odhalit vybrané informace Builderu mimo váš soukromý pracovní prostor.

Než začnete

Musíte vlastnit nebo mít oprávnění ke sdílení informací.

co dělat

  1. Před použitím sdílení nebo akce komunity zkontrolujte informace o sestavení nebo komponentě.
  2. Zkontrolujte viditelnost a cíl zobrazený akcí.
  3. Otevřete výsledný veřejný odkaz, až bude k dispozici, a zkontrolujte, co mohou vidět ostatní lidé.
  4. Před zveřejněním odstraňte soukromé poznámky, osobní údaje a přihlašovací údaje.

Co bude dál

Můžete ověřit skutečný sdílený obsah a odkaz.

Pokud se něco pokazí

Sociální náhled je zobrazení třetí strany uložené v mezipaměti a může zaostávat za změnami. Pokud je aktuální stránka nebo náhled nesprávný, nahlaste přesnou sdílenou adresu URL.