Gå til indhold
Yasa

Hvordan bruger jeg delings- og fællesskabsfunktioner sikkert?

Deling kan afsløre udvalgte Builder-oplysninger uden for dit private arbejdsområde.

Før du starter

Du skal eje eller have tilladelse til at dele oplysningerne.

Hvad skal man gøre

  1. Gennemgå build- eller komponentoplysningerne, før du bruger en delings- eller fællesskabshandling.
  2. Tjek synligheden og destinationen, der vises af handlingen.
  3. Åbn det resulterende offentlige link, når det er tilgængeligt, og undersøg, hvad andre mennesker kan se.
  4. Fjern private noter, personlige oplysninger og legitimationsoplysninger før offentliggørelse.

Hvad sker der så

Du kan bekræfte det faktiske delte indhold og link.

Hvis noget går galt

En social preview er en cachelagret tredjepartsskærm og kan halte bagefter ændringer. Rapporter den nøjagtige delte URL, hvis den aktuelle side eller forhåndsvisning er forkert.