Enne alustamist
Kasutage seda identiteeti, millele tööruum või ressurss on määratud.
Mida teha
- Pärast sisselogimist avage rakendus uuesti sellele vastava aadressi kaudu.
- Kontrollige, milline tööruum on valitud, ja laske selle andmetel täielikult laadida.
- Kui ligipääs on keelatud, paluge tööruumi omanikul kontrollida teie kutset või rolli.
- Kui lahkute ühiskasutatava seadme juurest, kasutage vastavaid väljalogimisvalikuid ja veenduge, et ekraanil kuvatakse teade väljalogimise õnnestumise kohta.
Mis saab edasi
Saate eristada olukorda, kus tööruum pole kättesaadav, olukorrast, kus esineb probleem sisselogimisega.
Kui midagi läheb valesti
Ärge eeldage, et tühi laadimisekraan tähendab andmete kustutamist. Ühest rakendusest väljalogimine ei pruugi tähendada, et seanss Account-s või mõne teise teenusepakkuja juures oleks samuti lõpetatud.