Liigu sisuni
Yasa

Kuidas kasutada jagamis- ja kogukonnafunktsioone turvaliselt?

Jagamine võib tuua teatud Builder-i andmed teie privaatsest tööruumist väljapoole.

Enne alustamist

Peate olema teabe omanik või omama luba selle jagamiseks.

Mida teha

  1. Enne jagamis- või kogukonnatoimingu kasutamist vaadake üle ehituse või komponendi andmed.
  2. Kontrollige toimingus kuvatavat nähtavust ja sihtkohta.
  3. Avage loodud avalik link (kui see on olemas) ja vaadake, mida teised näevad.
  4. Enne avaldamist eemaldage privaatsed märkmed, isikuandmed ja ligipääsuandmed.

Mis saab edasi

Saate kontrollida tegelikku jagatavat sisu ja linki.

Kui midagi läheb valesti

Sotsiaalmeedia eelvaade on kolmanda osapoole vahemällu salvestatud kuvand, mis ei pruugi muudatustega kohe kaasa tulla. Kui praegune leht või eelvaade on vale, teatage täpne jagatud URL.