Saltatu edukira
Yasa

Nola kudeatzen ditut Webmail kontaktuak eta kontaktu taldeak?

Kontaktuak zure postontzian dauden helbide-liburuko sarrerak gordetzen ditu. Partekatutako Account profiletik bereizita dago.

Hasi baino lehen

Hasi saioa nahi duzun postontzian eta aukeratu editatzeko baimena daukazun helbide-liburua.

Zer egin

  1. Ireki Kontaktuak eta aukeratu helbide-liburua edo taldea. Bilatu lehendik dauden kontaktuak beste bat gehitu aurretik.
  2. Erabili Sortu kontaktu bat gehitzeko, edo hautatu lehendik dagoen kontaktu bat eta editatu haren xehetasunak. Berrikusi helbide elektronikoa eta gorde.
  3. Erabili taldeko kontrolak hautatutako kontaktuak antolatzeko. Kontaktu bat talde batetik kentzea eta kontaktua ezabatzea ekintza desberdinak dira.
  4. Kontaktuei edo talde bati mezu bat idaztean, egiaztatu hartzaile guztiak bidali aurretik.

Zer gertatzen da gero

Onartutako sarrera hautatutako helbide-liburuan edo taldean agertzen da.

Zerbait gaizki ateratzen bada

Partekatutako direktorio bat irakurtzeko soilik izan daiteke. Kontaktu bat falta bada, egiaztatu hautatutako helbide-liburua eta bilaketa-esparrua bikoiztua gehitu aurretik. Kontaktu-taldeek ez dute postontzirik edo posta-zerrenden bidalketa-bermerik sortzen.