پرش به محتوا
Yasa

چگونه می توانم با خیال راحت از ویژگی های اشتراک گذاری و انجمن استفاده کنم؟

اشتراک‌گذاری می‌تواند اطلاعات انتخاب‌شده Builder را در خارج از فضای کاری خصوصی شما نمایش دهد.

قبل از شروع

شما باید مالک یا اجازه اشتراک گذاری اطلاعات را داشته باشید.

چه باید کرد

  1. قبل از استفاده از یک اقدام اشتراکی یا انجمن، اطلاعات ساخت یا مؤلفه را بررسی کنید.
  2. نمایان بودن و مقصد نشان داده شده توسط عمل را بررسی کنید.
  3. پیوند عمومی حاصل را در صورت موجود بودن باز کنید و آنچه را که افراد دیگر می توانند ببینند بررسی کنید.
  4. یادداشت های خصوصی، اطلاعات شخصی و اعتبارنامه ها را قبل از انتشار حذف کنید.

بعد چه اتفاقی می افتد

می‌توانید محتوای واقعی و پیوند اشتراک‌گذاری شده را تأیید کنید.

اگر مشکلی پیش بیاید

پیش نمایش اجتماعی یک صفحه نمایش شخص ثالث در حافظه پنهان است و می تواند از تغییرات عقب بماند. اگر صفحه یا پیش‌نمایش فعلی اشتباه است، نشانی اینترنتی دقیق اشتراک‌گذاری شده را گزارش دهید.