Ennen kuin aloitat
Käytä identiteettiä, jolle työtila tai resurssi on määritetty.
Toimi näin
- Avaa sovellus uudelleen omasta osoitteestaan kirjautumisen jälkeen.
- Tarkista valittu työtila ja anna sen tietojen latautua loppuun.
- Pyydä työtilan omistajaa tarkistamaan kutsusi tai roolisi, jos käyttöoikeus evätään.
- Kun lopetat jaetun laitteen käytön, käytä asianmukaisia uloskirjautumistoimintoja ja tarkista, että näet uloskirjautumisen vahvistavan näkymän.
Mitä tapahtuu seuraavaksi
Voit erottaa tilanteen, jossa työtila ei ole käytettävissä, kirjautumisongelmasta.
Jos kohtaat ongelman
Älä oleta, että tyhjä latausnäkymä tarkoittaa tietojen poistamista. Uloskirjautuminen yhdestä sovelluksesta voi jättää Account-palvelun tai toisen palveluntarjoajan istunnon kirjautuneeksi.