Siirry sisältöön
Yasa

Kuinka käytän jakamis- ja yhteisöominaisuuksia turvallisesti?

Jakaminen voi paljastaa valitut Builder-tiedot yksityisen työtilasi ulkopuolelle.

Ennen kuin aloitat

Sinun on oltava tietojen omistaja tai sinulla on oltava lupa niiden jakamiseen.

Toimi näin

  1. Tarkista kokoonpanon tai komponentin tiedot ennen jako- tai yhteisötoiminnon käyttöä.
  2. Tarkista toiminnon osoittama näkyvyys ja määränpää.
  3. Avaa tuloksena oleva julkinen linkki, kun se on saatavilla, ja tarkista, mitä muut ihmiset voivat nähdä.
  4. Poista yksityiset muistiinpanot, henkilötiedot ja kirjautumistiedot ennen julkaisemista.

Mitä tapahtuu seuraavaksi

Voit tarkistaa todellisen jaetun sisällön ja linkin.

Jos kohtaat ongelman

Sosiaalisen median esikatselu on kolmannen osapuolen välimuistissa oleva näkymä, joten se voi päivittyä muutoksia hitaammin. Ilmoita tarkka jaettu URL-osoite, jos nykyinen sivu tai esikatselu on virheellinen.