Ir ao contido
Yasa

Como uso as funcións para compartir e comunidade de forma segura?

O uso compartido pode expoñer a información seleccionada de Builder fóra do teu espazo de traballo privado.

Antes de comezar

Debes posuír ou ter permiso para compartir a información.

Que facer

  1. Revisa a información de compilación ou compoñente antes de usar unha acción compartida ou comunitaria.
  2. Comprobe a visibilidade e o destino que mostra a acción.
  3. Abre a ligazón pública resultante cando estea dispoñible e inspecciona o que outras persoas poden ver.
  4. Elimina notas privadas, información persoal e credenciais antes da publicación.

Que pasa despois

Podes verificar o contido real compartido e a ligazón.

Se algo sae mal

Unha vista previa social é unha pantalla de terceiros almacenada en caché e pode quedar atrás dos cambios. Informa do URL compartido exacto se a páxina ou a vista previa actual é incorrecta.