Ugrás a tartalomhoz
Yasa

Hogyan használhatom biztonságosan a megosztási és közösségi funkciókat?

A megosztással bizonyos Builder információk megjelenhetnek a privát munkaterületén kívül.

Mielőtt elkezdené

Önnek birtokában kell lennie az információknak, vagy engedélyt kell kapnia az információk megosztására.

Mit tegyek

  1. Megosztás vagy közösségi művelet használata előtt tekintse át a build- vagy összetevőinformációkat.
  2. Ellenőrizze a művelet által mutatott láthatóságot és célállomást.
  3. Nyissa meg az eredményül kapott nyilvános linket, ha elérhető, és nézze meg, mit láthatnak mások.
  4. A közzététel előtt távolítsa el a privát jegyzeteket, személyes adatokat és hitelesítő adatokat.

Mi történik ezután

Ellenőrizheti a tényleges megosztott tartalmat és hivatkozást.

Ha valami elromlik

A közösségi előnézet egy harmadik fél gyorsítótárazott megjelenítése, és elmaradhat a változásoktól. Jelentse a pontos megosztott URL-t, ha az aktuális oldal vagy előnézet hibás.