Pāriet uz saturu
Yasa

Kā droši izmantot koplietošanas un kopienas funkcijas?

Kopīgošana var atklāt atlasīto Builder informāciju ārpus jūsu privātās darbvietas.

Pirms sākat

Jums ir jāpieder informācijai vai jums ir jābūt atļaujai koplietot informāciju.

Ko darīt

  1. Pirms kopīgošanas vai kopienas darbības izmantošanas pārskatiet būvējuma vai komponenta informāciju.
  2. Pārbaudiet darbības parādīto redzamību un galamērķi.
  3. Atveriet iegūto publisko saiti, kad tā ir pieejama, un pārbaudiet, ko var redzēt citi cilvēki.
  4. Pirms publicēšanas noņemiet privātās piezīmes, personisko informāciju un akreditācijas datus.

Kas notiek tālāk

Varat pārbaudīt faktisko kopīgoto saturu un saiti.

Ja kaut kas noiet greizi

Sociālais priekšskatījums ir kešatmiņā saglabāts trešās puses displejs, un tas var atpalikt no izmaiņām. Ja pašreizējā lapa vai priekšskatījums ir nepareizs, ziņojiet par precīzu kopīgoto URL.