Før du begynner
Bruk identiteten som arbeidsområdet eller ressursen ble tilordnet til.
Hva du skal gjøre
- Åpne appen på nytt fra sin egen adresse etter pålogging.
- Sjekk det valgte arbeidsområdet og la dataene fullføres.
- Be eieren av arbeidsområdet om å sjekke invitasjonen eller rollen din hvis tilgang nektes.
- Når du forlater en delt enhet, bruk de relevante avloggingskontrollene og bekreft den resulterende avloggede skjermen.
Hva skjer videre
Du kan skille et utilgjengelig arbeidsområde fra et påloggingsproblem.
Hvis noe går galt
Ikke anta at en tom lasteskjerm betyr at data ble slettet. En utlogging fra én app kan la Account eller en annen leverandørøkt være pålogget.