Voordat je begint
Gebruik de identiteit waaraan de werkruimte of resource is toegewezen.
Wat te doen
- Open de app opnieuw vanaf het eigen adres nadat u zich heeft aangemeld.
- Controleer de geselecteerde werkruimte en laat de gegevens laden.
- Vraag de eigenaar van de werkplek om uw uitnodiging of rol te controleren als de toegang wordt geweigerd.
- Wanneer u een gedeeld apparaat verlaat, gebruikt u de relevante uitlogfuncties en controleert u het resulterende uitlogscherm.
Wat gebeurt er daarna
U kunt een niet-beschikbare werkruimte onderscheiden van een aanmeldingsprobleem.
Als er iets misgaat
Ga er niet vanuit dat een leeg laadscherm betekent dat er gegevens zijn verwijderd. Als u zich afmeldt bij de ene app, kan het zijn dat de sessie van de Account of een andere provider ingelogd blijft.