Ga naar de inhoud
Yasa

Hoe gebruik ik de deel- en communityfuncties veilig?

Door te delen kunt u geselecteerde Builder-informatie buiten uw privéwerkruimte openbaar maken.

Voordat je begint

U moet eigenaar zijn van of toestemming hebben om de informatie te delen.

Wat te doen

  1. Controleer de build- of componentinformatie voordat u een deel- of communityactie gebruikt.
  2. Controleer de zichtbaarheid en bestemming die door de actie wordt weergegeven.
  3. Open de resulterende openbare link, indien beschikbaar, en kijk wat andere mensen kunnen zien.
  4. Verwijder privénotities, persoonlijke informatie en inloggegevens vóór publicatie.

Wat gebeurt er daarna

U kunt de daadwerkelijk gedeelde inhoud en link verifiëren.

Als er iets misgaat

Een sociale preview is een in de cache opgeslagen weergave van derden en kan achterlopen op wijzigingen. Rapporteer de exacte gedeelde URL als de huidige pagina of het voorbeeld onjuist is.