Voordat je begint
Log in op de beoogde mailbox en kies een adresboek dat u mag bewerken.
Wat te doen
- Open Contacten en kies het adresboek of de groep. Zoek in bestaande contacten voordat u er nog een toevoegt.
- Gebruik Maken om een contact toe te voegen, of selecteer een bestaand contact en bewerk de gegevens ervan. Controleer het e-mailadres en sla het op.
- Gebruik de groepsbedieningen om geselecteerde contacten te ordenen. Een contact uit een groep verwijderen en het contact verwijderen zijn verschillende acties.
- Wanneer u een bericht opstelt voor contacten of een groep, controleer dan elke ontvanger voordat u deze verzendt.
Wat gebeurt er daarna
De geaccepteerde vermelding verschijnt in het geselecteerde adresboek of de geselecteerde groep.
Als er iets misgaat
Een gedeelde map kan alleen-lezen zijn. Als een contactpersoon ontbreekt, controleer dan het geselecteerde adresboek en zoekbereik voordat u een duplicaat toevoegt. Contactgroepen creëren geen mailboxen of leveringsgaranties voor mailinglijsten.