Zanim zaczniesz
Użyj tożsamości, do której przypisano obszar roboczy lub zasób.
Co robić
- Po zalogowaniu otwórz ponownie aplikację z jej własnego adresu.
- Sprawdź wybrany obszar roboczy i poczekaj na zakończenie ładowania jego danych.
- Poproś właściciela obszaru roboczego, aby sprawdził Twoje zaproszenie lub rolę, jeśli odmówiono dostępu.
- Opuszczając współdzielone urządzenie, skorzystaj z odpowiednich opcji wylogowania i sprawdź wyświetlony ekran wylogowania.
Co stanie się dalej
Niedostępny obszar roboczy można odróżnić od problemu z logowaniem.
Jeśli coś pójdzie nie tak
Nie zakładaj, że pusty ekran ładowania oznacza, że dane zostały usunięte. Wylogowanie się z jednej aplikacji może spowodować zalogowanie się w sesji Account lub innego dostawcy.