Przejdź do treści
Yasa

Jak bezpiecznie korzystać z funkcji udostępniania i społeczności?

Udostępnianie może ujawnić wybrane informacje Builder poza prywatną przestrzenią roboczą.

Zanim zaczniesz

Musisz posiadać lub mieć pozwolenie na udostępnianie informacji.

Co robić

  1. Przed użyciem akcji udostępniania lub społeczności przejrzyj informacje o kompilacji lub komponencie.
  2. Sprawdź widoczność i cel pokazany przez akcję.
  3. Otwórz powstały link publiczny, jeśli jest dostępny i sprawdź, co mogą zobaczyć inne osoby.
  4. Przed publikacją usuń prywatne notatki, dane osobowe i referencje.

Co stanie się dalej

Możesz zweryfikować rzeczywistą udostępnioną treść i link.

Jeśli coś pójdzie nie tak

Podgląd społecznościowy to buforowany wyświetlacz innej firmy, który może opóźniać się w stosunku do zmian. Jeśli bieżąca strona lub podgląd są nieprawidłowe, zgłoś dokładny udostępniony adres URL.