Înainte de a începe
Utilizați identitatea căreia i-a fost alocat spațiul de lucru sau resursa.
Ce să faci
- Redeschideți aplicația de la propria adresă după conectare.
- Verificați spațiul de lucru selectat și permiteți ca datele acestuia să se termine de încărcare.
- Cereți proprietarului spațiului de lucru să vă verifice invitația sau rolul dacă accesul este refuzat.
- Când părăsiți un dispozitiv partajat, utilizați comenzile relevante de deconectare și verificați ecranul de deconectare rezultat.
Ce se întâmplă în continuare
Puteți distinge un spațiu de lucru indisponibil de o problemă de conectare.
Dacă ceva nu merge bine
Nu presupuneți că un ecran de încărcare gol înseamnă că datele au fost șterse. O deconectare de la o aplicație poate lăsa Account sau o altă sesiune de furnizor conectată.