Treci la conținut
Yasa

Cum folosesc în siguranță funcțiile de partajare și de comunitate?

Partajarea poate expune informațiile Builder selectate în afara spațiului dvs. de lucru privat.

Înainte de a începe

Trebuie să dețineți sau să aveți permisiunea de a partaja informațiile.

Ce să faci

  1. Examinați informațiile despre build sau despre componentă înainte de a utiliza o acțiune de distribuire sau de comunitate.
  2. Verificați vizibilitatea și destinația afișate de acțiune.
  3. Deschideți linkul public rezultat atunci când este disponibil și inspectați ceea ce pot vedea alte persoane.
  4. Eliminați notele private, informațiile personale și acreditările înainte de publicare.

Ce se întâmplă în continuare

Puteți verifica conținutul real partajat și linkul.

Dacă ceva nu merge bine

O previzualizare socială este un afișaj terță parte stocat în cache și poate rămâne în urmă modificărilor. Raportați adresa URL partajată exactă dacă pagina curentă sau previzualizarea este greșită.