Skôr ako začnete
Použite identitu, ku ktorej bol priradený pracovný priestor alebo zdroj.
Čo robiť
- Po prihlásení znova otvorte aplikáciu z jej vlastnej adresy.
- Skontrolujte vybratý pracovný priestor a počkajte na dokončenie načítania jeho údajov.
- Ak je prístup odmietnutý, požiadajte vlastníka pracovného priestoru, aby skontroloval vašu pozvánku alebo rolu.
- Keď opúšťate zdieľané zariadenie, použite príslušné ovládacie prvky na odhlásenie a overte výslednú obrazovku s odhlásením.
Čo bude ďalej
Nedostupný pracovný priestor môžete rozlíšiť od problému s prihlásením.
Ak sa niečo pokazí
Nepredpokladajte, že prázdna obrazovka načítania znamená, že údaje boli vymazané. Po odhlásení z jednej aplikácie môže zostať prihlásená relácia Account alebo iného poskytovateľa.