Preskočiť na obsah
Yasa

Ako môžem bezpečne používať funkcie zdieľania a komunity?

Zdieľanie môže odhaliť vybrané informácie Builder mimo vášho súkromného pracovného priestoru.

Skôr ako začnete

Musíte vlastniť alebo mať povolenie na zdieľanie informácií.

Čo robiť

  1. Pred použitím zdieľania alebo akcie komunity skontrolujte informácie o zostave alebo komponente.
  2. Skontrolujte viditeľnosť a cieľ zobrazený akciou.
  3. Otvorte výsledný verejný odkaz, keď je k dispozícii, a skontrolujte, čo môžu vidieť ostatní ľudia.
  4. Pred zverejnením odstráňte súkromné poznámky, osobné informácie a poverenia.

Čo bude ďalej

Môžete si overiť skutočný zdieľaný obsah a odkaz.

Ak sa niečo pokazí

Ukážka zo sociálnych sietí je zobrazenie tretej strany uložené vo vyrovnávacej pamäti a môže zaostávať za zmenami. Ak je aktuálna stránka alebo ukážka nesprávne, nahláste presnú zdieľanú adresu URL.