Preskoči na vsebino
Yasa

Kako varno uporabljam funkcije skupne rabe in skupnosti?

Skupna raba lahko izpostavi izbrane informacije Builder zunaj vašega zasebnega delovnega prostora.

Preden začnete

Morate biti lastnik ali imeti dovoljenje za skupno rabo informacij.

Kaj narediti

  1. Preglejte informacije o zgradbi ali komponenti, preden uporabite skupno rabo ali dejanje skupnosti.
  2. Preverite vidljivost in cilj, ki ga prikazuje dejanje.
  3. Odprite nastalo javno povezavo, ko je na voljo, in preverite, kaj lahko vidijo drugi ljudje.
  4. Pred objavo odstranite zasebne opombe, osebne podatke in poverilnice.

Kaj se zgodi potem

Preverite lahko dejansko skupno vsebino in povezavo.

Če gre kaj narobe

Družabni predogled je predpomnjen prikaz tretje osebe in lahko zaostaja za spremembami. Sporočite točen URL v skupni rabi, če je trenutna stran ali predogled napačen.