Kalo te përmbajtja
Yasa

Si t’i përdor në mënyrë të sigurt veçoritë e ndarjes dhe të komunitetit?

Ndarja mund të ekspozojë informacionin e zgjedhur Builder jashtë hapësirës suaj private të punës.

Para se të filloni

Ju duhet të zotëroni ose të keni leje për të ndarë informacionin.

Çfarë duhet bërë

  1. Rishikoni informacionin e ndërtimit ose të komponentit përpara se të përdorni një veprim të ndarjes ose komunitetit.
  2. Kontrolloni dukshmërinë dhe destinacionin e treguar nga veprimi.
  3. Hapni lidhjen publike që rezulton kur të jetë e disponueshme dhe kontrolloni se çfarë mund të shohin njerëzit e tjerë.
  4. Hiqni shënimet private, informacionin personal dhe kredencialet përpara publikimit.

Çfarë ndodh më pas

Mund të verifikoni përmbajtjen dhe lidhjen aktuale të përbashkët.

Nëse diçka shkon keq

Një pamje paraprake sociale është një ekran i palës së tretë i ruajtur në memorie dhe mund të mbetet pas ndryshimeve. Raportoni URL-në e saktë të përbashkët nëse faqja aktuale ose pamja paraprake është e gabuar.