Innan du börjar
Använd den identitet som arbetsytan eller resursen tilldelades till.
Vad ska man göra
- Öppna appen igen från sin egen adress efter att ha loggat in.
- Kontrollera den valda arbetsytan och låt dess data laddas färdigt.
- Be arbetsytans ägare att kontrollera din inbjudan eller roll om åtkomst nekas.
- När du slutar använda en delad enhet använder du de relevanta utloggningsfunktionerna och kontrollerar att vyn visar att du är utloggad.
Vad händer härnäst
Du kan skilja en otillgänglig arbetsyta från ett inloggningsproblem.
Om något går fel
Anta inte att en tom laddningsskärm betyder att data har raderats. En utloggning från en app kan lämna Account eller en annan leverantörssession inloggad.