Hoppa till innehållet
Yasa

Hur använder jag delnings- och communityfunktioner på ett säkert sätt?

Delning kan exponera vald Builder-information utanför din privata arbetsyta.

Innan du börjar

Du måste äga eller ha tillstånd att dela informationen.

Vad ska man göra

  1. Granska uppgifterna om datorbygget eller komponenten innan du använder en delnings- eller communityfunktion.
  2. Kontrollera inställningen för synlighet och det delningsmål som åtgärden visar.
  3. Öppna den resulterande offentliga länken när den är tillgänglig och inspektera vad andra kan se.
  4. Ta bort privata anteckningar, personuppgifter och inloggningsuppgifter innan publicering.

Vad händer härnäst

Du kan verifiera det faktiska delade innehållet och länken.

Om något går fel

En förhandsvisning i sociala medier är en cachelagrad vy hos en tredje part och kan uppdateras senare än själva sidan. Rapportera exakt vilken URL du delat om sidan eller förhandsvisningen är felaktig.