Перейти до вмісту
Yasa

Як безпечно використовувати функції обміну та спільноти?

Спільний доступ може вивести вибрану інформацію Builder за межі вашого приватного робочого простору.

Перш ніж почати

Ви повинні володіти цією інформацією або мати дозвіл на її поширення.

Що робити

  1. Перегляньте інформацію про збірку або компонент, перш ніж використовувати спільний доступ або дію спільноти.
  2. Перевірте видимість і пункт призначення, показані дією.
  3. Відкрийте отримане загальнодоступне посилання, коли воно доступне, і перевірте, що можуть бачити інші люди.
  4. Видаліть особисті нотатки, особисту інформацію та облікові дані перед публікацією.

Що відбувається далі

Ви можете перевірити фактичний спільний вміст і посилання.

Якщо щось піде не так

Соціальний попередній перегляд — це кешований сторонній дисплей, який може відставати від змін. Повідомте точну спільну URL-адресу, якщо поточна сторінка або попередній перегляд неправильні.